. . .
.
volg ons   
.
.
.
.
.
. . .
.

een geboortelijst bekijken

Wil je een geboortelijstje bekijken? Geef dan hieronder de voornaam van de baby in.  Momenteel verzorgen dedrieduimpjes  lijstje van:

Isaak, FéLINE, BORIS, ALEXe , Roos en lili, Flor, LUKAS, LUKA, DAAN, ALEXANDER, GEORGE & MARIEKE

Met de voornaam van één van de ouders kan je de beveiligde geboortelijst bekijken en online de geschenken aankopen. Uiteraard kan je ook terecht in onze winkel. Maja helpt je met heel veel plezier verder met de selectie van een pakje dat de ouders uitkozen voor hun baby'tje.

 

Zoek een geboortelijst

Baby naam:
 

Kindje op komst?

Mama's en papa's in spé die een geboortelijstje willen leggen bij De Drie Duimpjes kunnen een afspraak maken met Maja. Zij helpt ouders bij het samen stellen van de lijst en geeft een antwoord op alle praktische vragen. We raden aan dit te doen een 8-tal weken voor de geplande geboortedatum.

Er is zoveel meer in de winkel dan wat je momenteel online kan vinden. Wij gaan samen met jou op zoek naar JOUW STIJL en jouw PERSOONLIJKHEID. Elke lijst is anders en uniek.

Onze populairste merken voor de geboortelijstjes zijn:

BABY SLAAPT: Trixie Baby, Koeka, Les Reves d'Anais, Mundo Melocoton Alecto, Aerosleep...

BABY EET: Done by deer, engelpunt, Suavinex, Boon, Beaba...

BABY SPEELT: Goki, Scratch, Lilliputiens, Tikiri, Skip Hop, Kid O...

BABY'S VERZORGING: Luma, BébéJou, Lässig, Fresk, Jollein, Mama Linea...

 

 


waarom jouw geboortelijst bij dedrieduimpjes? 

- de gekozen spulletjes en kleertjes worden ZOWEL ONLINE ALS IN DE WINKEL aangeboden. Handig voor mensen die graag uit jouw kastje kiezen, maar ook praktisch voor mensen die wat verder wonen.

- elke online bestelling wordt als een MOOI GESCHENK INGEPAKT met een kaartje aan waar de lieve WENSEN opstaan van de mensen die je dit pakje schenken,

- bij elke online bestelling krijgen de 'schenkers' een melding van hun reservatie én een PERSOONLIJK BERICHTJE wanneer de ouders hun cadeau ontvangen

- minstens 1 keer per geboortelijst komt Maja op HUISBEZOEK om pakjes te bezorgen, gewoon een excuus om die schattige baby nog eens te bewonderen uiteraard

- je krijgt een gepersonaliseerde BABYWEBSITE met gastenboek en blog waar je constant een actuele UPDATE hebt van wie je wat cadeau heeft gedaan, handig om ze nadien te bedanken.

- je bladert thuis in alle rust al eens in de CATALOGUSSEN van onze leveranciers, die je te leen mee krijgt. Laat je volledig gaan met die post its ;)

- er is GEEN AANKOOPVERPLICHTING achteraf (met uitz. van seizoensgebonden kleertjes).

- op een moment dat jou het best past spreken we af om de lijst te bespreken, in veel gevallen is dit een AVONDBESPREKING (als de broertjes en of zusjes van de baby slapen)

- je krijgt een CADEAUBON ter waarde van 10% van de gekochte geschenken (onbeperkt geldig)

- je blijft LEVENSLANG VIP en geniet steeds van 10% op je aankopen in de winkel, want we zien je duimpje maar al te graag terug voor het eerste kleuterboekentasje, lentefeestoutfit en zelfs als ie 14 jaar is

Bekijk hier al een overzicht van enkele merken uit ons gamma.  Maar er is nog veel meer... Niet enkel kleertjes, maar ook alles voor de verzorging van de baby, voor de baby kamer, speelgoedjes,... 

Kom  gerust even langs of bel Maja: 0476 70 05 16.

.
. . .
.

onze gegevens

De Drie Duimpjes
NIEUW ADRES: Statiestraat 96 - 2070 Zwijndrecht
T 0476 70 05 16
E info@dedrieduimpjes.be

BTW nr 0502338452

Iban rek.nr ING: BE22 3631 1458 6847 (swift BBRU BE BB)

doorlopend open van 10 tot 18u  Zaterdag OPEN tot 17u
donderdag, zon- & feestdagen gesloten

Details over openingsuren tijdens schoolvakanties via contact pagina

gratis transport vanaf 75 euro

tarief verzending in Belgie (€2.5 brievenpost, €5.5 Bpost pakket, €4 Kiala, gratis afhaling in onze winkel in Zwijndrecht)

retourneren met de glimlach

advies nodig? bel 0476 70 05 16

Er is véééél meer in onze bakstenen winkel dan er op onze webshop staan...

BETAALOPTIES

 

jouw winkelwagen

Totaal goederen   0
Afrekenen

.
. info@dedrieduimpjes.be  |  voorwaarden & privacy  |  links  |  powered by duotix  |  Inloggen .